Smm Panel İndir: Ücretsiz Smm Panel Scripti + Full İndir

 Smm panel scripti, smm panel ile insanlara sosyal medya takipçileri satmak ister misin? Bunun üzerinden gelir sağlayabilirsin. Panelingo smm panel scripti ile kendi panelini kurabilecek, aynı zamanda satış yapabileceksin. Bu script içerisinde bir çok özellik bulunmakta.

Panelingo Smm Panel Scripti Özellikleri:

  • İçerisinde 7 tema barındırır.
  • Ödeme desteği var.
  • Üyelik sistemi ekli.
  • Api desteği bulunmakta.
  • Ayarlar yapılandırılır.
  • Kolay admin panel.
  • Kolay görsel arayüz.
gibi özellikler barındırır.

Smm Panel Nedir?

SMM paneli, insanların beğeniler, takipçiler, görünümler, web sitesi trafiği vb. satın alabilecekleri bir SMM hizmeti çevrimiçi mağazasıdır - bu tür hizmetlerin listesi uzayıp gidiyor. İnsanlar, uygun fiyatlar ve hızlı teslimat nedeniyle SMM panellerini tercih ediyor. Bu yüzden bu iş çok popüler, her zaman talep görüyor.

Bir SMM paneli yardımıyla iş kurmak isteyenler, sağlayıcılar (SMM hizmetlerinin doğrudan kaynakları) veya satıcılardır (sağlayıcıları bulan ve hizmetlerini satan kişiler). Elbette, sağlayıcılardan çok daha fazla satıcı var, çünkü müşterilerin memnun olabileceği hizmetler oluşturmak zaman alır ve iş dünyasındaki birçok insanın sahip olmadığı bir dizi beceri gerektirir. Ancak bayi panelleri bile API'ler aracılığıyla bağlanarak diğer SMM panellerinin sağlayıcısı olabilir.

Son zamanlarda sıklıkla karşılaştığımız bir terim olan smm, social media marketing kelimelerinin baş harflerinden meydana gelmekte olup Türkçe'ye toplumsal Medya Pazarlama olarak geçmiştir. Temel amacı şirketlerin, markaların yada fenomenlerin sosyal medya üzerindeki tesir değerini ve hedef kitle ile olan etkileşim ve iletişiminin arttırılmasına yardımcı olacak çalışmalardır

Smm açık oturum toplumsal medya hesaplarına, görüntülenme, abone, beğeni, takipçi şeklinde etkileşim sağlamanın en hızlı ve basit yoludur. Toplumsal medya pazarlama paneli kısaca, bir ücret karşılığında toplumsal medyada popülerlik sunan hizmetlerdir. Hizmet sadece instagram ile sınırlı olmayıp, Youtube, feysbuk, Twitter gibi geniş kullanıcı ağına sahip tüm platformlarda kullanılabilir. Smm panel toptancı mantığı ile çalışan platformlardır. Birden çok servis sağlayıcıdan uygun fiyata satın alınabilen takipçi, beğeni şeklinde etkileşimleri, kendi panelimiz üzerinden kar hisseı koyularak satışı yapılabilir.

Smm Panel Script İndir



smm-panel-script

smm-panel-script-indir


Smm Api ile api bağlantıları oluşturabilir servisleri oluşturabilirsiniz. Değişen teknolojinin gelişmesi ve yazılım sistemlerinin de bu anlamda fazlasıyla gelişmesi üzerine sosyal medya paket satışlarını gerçekleştirerek bu işlemler üzerinden para kazanan kişilerin sayısı da artmıştır. Bu anlamda özellikle de başta yazılım sistemleri olmak üzere SMM panel konusunda da çok kaliteli yazılım sistemlerini müşterileri için sunmakta olan Glycon firmamızda aradığınız scripti sizler de rahatça bulabilirsiniz. Sosyal medya paketleri kapsamında Instagram, facebook, Youtube, Twitter şeklinde büyük sosyal medya kanalları üzerinden takipçi, beğeni, fav, izlenme sayısı ve daha birçok işlemin satışını gerçekleştirmek isteyen kişilerin çok elastik, hızlı ve basit biçimde kullanabilecekleri smm panel scriptler için firmamız ile iletişime geçmelerinde yarar vardır.


Panelde bulunan öteki önemli bir özellikte drip-feed özelliğidir. Bu özellik sayesinde yayınlanma, beğeni ve takipçi benzer biçimde etkileşimler hesaba birden yansıtılmayarak hesaplara süre içinde yansıtılır. Bu sayede organik bir artış görünümü ortaya çıkar. Ücretsiz indireceğiniz açık oturum ile yurt içi ödeme yöntemleri ile tahsilat yapabilirsiniz.

Smm Panel Script Ücretsiz

Ücretsiz olarak paylaştığımız bu scripti, istediğiniz yerde ve tüm özelliği ile kullanabilirsiniz.
Kullanımı hakkında çektiğim video ile, nasıl kurulum yapabileceğinizi de görebilirsiniz. Piyasada
çok az bulunan smm panel scripti ni sizlerle paylaşıyorum. Herhangi bir sorun karşısında yorumlar
üzerinden benimle iletişime geçebilirsiniz.


Smm Panel Script Kurulumu

Videoda göstermiştik fakat yazılı olarak da anlatmak istiyorum. Hiç bir bilginiz yok ise youtube
üzerinden kolay bir şekilde kurulum işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Kurulum:

  1. Script dosyalarını web sitenin ana dizinine atın.
  2. App klasörü içerisindeki "config.php" dosyasını düzenleyin. (veri tabanı bilgileri ve site adresini girin.)
  3. Script içindeki sql uzantılı dosyayı veritabanına import edin.
  4. Ve işte bu kadar...







İndirme Linki:


smm-panel-script

7 Yorumlar

Daha yeni Daha eski