Bootstrap Studio İndir - Ücretsiz ve Full Sürüm

Bootstrap Studio Nedir?

Bootstrap  Studio,  ile  mobil uyumlu bir şekilde ve herhangi bir yazılım dili bilmeden web sitelerin ön arayüzünü tasarlamanızı sağlar. Bootstrap kütüphanesi kendisini oldukça geliştirmekte ve artık uygulaması da bulunmakta. Bu uygulama sayesinde web sitelerin ön ayarüzünü tasarlayabilmektesiniz. Hiç bir yazılım dili bilmeden, sürükle bırak mantığı ile ön sayfa tasarımları yapılabilmektedir. Bu tasarımlar ile front-end kısmını halledebilirsiniz. E-ticaret, blog, haber ve daha bir çok sektör için tasarım yapabilirsiniz. Online desteği ile diğer kullanıcıların yaptığı projeleri de sürükle-bırak mantığı ile arayüz geliştirebilirsin.

bootstrap-studio-nedir


bootstrap-studio-indir

Bootstrap studio ile herhangi bir yazılım dili bilmeden web site tasarımları yapmanız mümkündür. Bu tasarımlar ile web sitenin ön yüzünü tasarlayabilirsin. Mobil uyumlu olarak yapılan bootstrap studio uygulaması ile bir çok platform için web sitesi yapabilirsin. E-ticaret, blog, haber ve daha fazlası... Online olarak diğer kullanıcıların yaptığı bileşenleri ekleyebilir, değiştirebilir ve düzenleyebilirsin. Hadi bootstrap studio nasıl indirilir görelim.

Bootstrap Studio Özellikleri:

  • Kolay kullanım,
  • Mobil duyarlı,
  • Bileşen desteği,
  •  Arayüzü online olarak görüntüleme,
  • Export etme,
  • Dosya küçültme,
  • Seo optimize etme,
  • Online bileşen,
ve daha bir çok özellik...

Bootstrap Studio Full Nasıl İndirilir?

Sayfanın en aşağı kısmında vermiş olduğumuz bağlantı ile Bootstrap Studio indirilir. Daha sonra indirilen rar dosyası içerisinden kurulum yapılır. Kurulum yapıldıktan sonra Bootstrap Studio sınırsız yapmak için fix dosyasının içindeki "app.asar" adlı dosya bulunur. Bootstrap uygulamasına sağ tıklayıp dosya konumunu aç dedikten sonra resources klasörünün içine atılır. Atarken taşı ve değiştir ibaresini seçin. Daha sonra bootstrap studio'yu açın ve sınırsız olarak kullanın.

bootstrap-studio-full



İndirme Linki:


bootstrap-studio-indir

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski