Xenforo İndir - Ücretsiz ve Tamamen Güvenilir Xenforo Download

Xenforo indir, forum sitesi kurmanıza yarayan bir içerik yönetim sistemlerinden birisidir. Özel yazılım olan xenforo ücretsiz indirme işlemini sizlere anlattık. Ücretsiz ve sınırsız xenforo indir ve kendi forum siteni kurmaya başla.

XenForo indir, ticari bir web forum yazılımıdır. PHP programlama dili ile yazılmıştır. XenForo, popüler bir forum sistemi olan vBulletin'in geliştirici kadrosunda yer almakta olan Kier Darby ve Mike Sullivan tarafından meydana getirilmiştir. İlk 2010  beta sürümüyle kullanıcıların karşısına çıkan XenForo kısa süre sonrasında asıl sürümünü yayınlayarak aktif olarak piyasada yer almaya adım atmıştır. XenForo'yu diğer scriptlere göre öne çıkartan ve gelişmiş özelliği olan SEO konusunda fazlasıyla iyileştirmeyi içerisinde barındırmasıdır. XenForo forumları, yapılandırılmış soru ve cevap dizilerini, öneri dizilerini ve forumları ve zengin bir makale yazma ve görüntüleme sistemini destekler.

Xenforo indir

Xenforo ücretsiz indir

Xenforo script indir


Xenforo Özellikleri

  • Güçlü içerik geliştirme araçları Kullanıcı
    dostu bir metin düzenleyicisine ek olarak, XenForo dosya eklerinin yerine sürüklenmesine, görüntülerin tam olarak düzenlenmesine ve konumlandırılmasına, faydalı bir içerik için bağlantıların açılmasına izin verir. önizleme ve gömülecek medya.
  • Özel tepkiler
    İçeriği 'beğenme' yeteneği her yerde bulunur hale geldi, bu nedenle XenForo, olumlu veya olumsuz bir tepki puanı ile ağırlıklandırılmış eksiksiz bir tepki yelpazesi tanımlama yeteneği ile daha da ileri gidiyor, böylece en kaliteli içeriğin üstesinden gelebilirsiniz. alan.
  • İzlenen içerik
    Kullanıcılar tartışmaları veya tüm forumları 'izleyebilir' ve tartışmalar ek yanıtlar aldığında e-posta veya yerinde bildirim almayı tercih edebilir.
  • Yer
    İşareti Yer İşaretleri, içeriğin daha sonra kolayca alınabilmesi için işaretlenmesine izin verir.
  • Personel araçları
    XenForo, sayfa düzenleme araçları, içerik yayınlama kuyruğu, merkezi raporlama arabirimi ve sorun çıkaranlara otomatik uyarılar gönderme yeteneği dahil olmak üzere, bir ekip ekibinin sorunlu içerikle her ortaya çıktığında ilgilenmesine olanak tanıyan kapsamlı denetleme araçları sağlar.
  • Grup görüşmeleri
    Kullanıcıdan kullanıcıya basit mesajlaşmaya ek olarak, XenForo görüşmesi, zengin etkileşim ve ekip çalışmasına izin vererek kullanıcı grupları arasında doğrudan mesajlaşmayı destekler.
Xenforo Nasıl Kurulur:
  1. Dosyaları lisansınızdan indirin ve isteğinize bağlı olarak alanınızın/alt alanınızın kök dizinine yükleyin.
  2. Kendinizi dosyaları yüklediğiniz web sitesine yönlendirin. 
  3. "Kurulumu Başlat" istemini göreceksiniz, buna tıklayın. 
  4. Bir MySQL veritabanı için başka bir istem getirecek, kendinizi MySQL Veritabanı bölümüne yönlendirmek isteyeceksiniz. 
  5. İstediğiniz adla yeni bir veritabanı oluşturun ve veritabanının adını soran alana veritabanının adını yazın. 
  6. İstediğiniz adla yeni bir kullanıcı oluşturun ve parolayı kolay tahmin edilemeyecek bir şey yapın.
  7. Ardından, en alta kaydırarak kullanıcıyı veritabanına ekleyeceksiniz ve oluşturduğunuz veritabanına ve oluşturduğunuz kullanıcıya tıklayıp kullanıcıya tüm izinleri vereceksiniz. 
  8. Bundan sonra, bu kimlik bilgilerini doğru alanlara, kullanıcı adı alanına kullanıcı adı, şifre alanına şifre girin. 
  9. Her şeyi doğru yaptıysanız, Kaydet'e tıkladığınızda, işe yaradığını söyleyen bir mesajla sizi uyarmalıdır. 
  10. Tamamen kurulmasına izin verin, kurulduğunu söylediğinde ve "Kontrol merkezinize girin" yazan bir düğme gördüğünüzde, işleminiz tamamlanmıştır. 


Etiketler:
Xenforo indir, xenforo full indir, xenforo 2 indir, xenforo nasıl indirilir, xenforo indirme, xenforo forum scripti indir, xenforo script indir, xenforo kurma, xenforo nasıl kurulur gibi konuları tamamen anlattık. Programı indirmek için alttaki buton üzerinden erişme imkanı sağlayabilirsin.

İndirme Bağlantısı:

Xenforo full indir

Rar Şifresi : www.scriptcidayi.net

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski