Windows 11 Pro Full İndir - Windows 11 sistem gereksinimleri Nelerdir?

windows 11 iso türkçe, windows 11 full indir 11 ISO 64 Bit 32 Ücretsiz indirin. Windows 11.1 Yükseltme 2021, Disk Görüntü Dosyasını Yükle: Windows 11, Microsoft'un Windows 11 indirme geçmişindeki en kapsamlı, kapsamlı ve modernleştirilmiş işletim sistemidir. Bu, Windows 11 kullanıcılarından gelen olumsuz geri bildirimler dikkate alınarak, Windows kavramının tamamen yeniden düşünülmesidir. birden fazla masaüstü oluşturun ve aralarında geçiş yapın. Yazılım sistemlerini bilgisayarınızda yerel olarak konumlandırmak yerine, Windows 11 ücretsiz indirme, hem öğelerin hem de bulutun düzenli olarak güncellenmesini sağlayan bulut deposunda bulunan temel bileşenlerdir.

windows 11 indir iso 5 Ekim'de Windows 11 satışa sunulacak ve NVIDIA, sertifikalı WHQL sürücüleri ile işletim sisteminin farklı ön hazırlıklarını desteklemektedir, ancak 472.12 sürümü WHQL, yeni sistem kapsamında NVIDIA grafik kartlarına tam destek vermek için gelmiştir. Microsoft'ta çalışıyor. Yeni grafik sürücüleri ile yeşil GPU'lar DirectX 12 Ultimate ve Direct Storage için tam destek kazanıyor, ayrıca G-SYNC HDR ile uyumlu bir monitörünüz varsa Microsoft AutoHDR yapay zeka algoritması ile SDR oyunlarınızı iyileştirebilirsiniz. Oyunlarını gerçek zamanlı olarak kaydetmek ve yayınlamak için NVIDIA Broadcast'i kullanan kullanıcılar için yeni işletim sistemindeki değişikliklerden yararlanan iyileştirmeler de eklediler. Windows 11 iso indir ve kullan.

Windows 11 Full İndir

Windows 11 sistem gereksinimleri

windows 11 pro indir


Windows 11 İndir ISO 64/32 Bit

windows 11 nasıl yüklenir bilmiyorsanız okumaya devam edin. PC veya Dizüstü Bilgisayar için resmi Windows 11 ISO'yu almak için beklemeyi tercih ederseniz, bu konuda da yardımcı olabiliriz. windows 11 yükle Microsoft, derlemeler yeterince kararlı olduğunda genellikle Windows 11 64 bit ISO dosyalarını Insider'lara yayınlar, böylece onları yakında alabiliriz. İşte yapmanız gerekenler:
  • Windows Insider İndirmeleri sayfasına gidin. Insider Programına kayıtlı bir Microsoft hesabıyla oturum açmanız gerekecek.
  • Sürüm Seç'e ilerleyin   ve indirmek istediğiniz yapıyı seçin. Windows 11'in ilk gelmesi gereken yer burası olduğundan, büyük olasılıkla geliştirici kanalından en üstte olanı isteyeceksiniz. Şimdiye kadar, yalnızca Windows 10 derlemeleri mevcuttur. Onayla'yı  tıklayın  .
  • Tercih ettiğiniz dili seçin. Windows için mevcut olan tüm diller Insider programıyla uyumlu değildir, bu nedenle nereli olduğunuza bağlı olarak durmanız gerekebilir.
  • İndir düğmesine tıklayın ve ISO dosyası indirilmeye başlayacaktır.
  • Bu kesinlikle daha kolay bir yöntem ama ne yazık ki henüz mevcut değil. Windows Insider ISO'ları kullanıma sunulduğunda bu makaleyi güncelleyeceğiz. Daha sonra, Windows 11 64 bit herkesin kullanımına sunulduğunda, Windows 11 iso'nun kararlı yapısını da indirebilirsiniz. Microsoft, genellikle tam da bunu yapan Medya Oluşturma Aracı ve Yükseltme Yardımcısı'nı sunar. İşletim sistemi bu tatile daha da yaklaştığından, araçların Windows 11 sürümlerinin kullanıma sunulması biraz zaman alacak.

Windows 11 Nasıl Kurulur ve Yüklenir?

Artık ISO'nuza sahip olduğunuza göre, onu kurulum ortamına dönüştürmeniz gerekiyor. Windows 11 64 bit'e yükseltme yapıyorsanız, ISO'yu Windows'a bağlayabilir ve kurulum dosyasını oradan çalıştırabilirsiniz. ISO dosyasına çift tıklayın, kurulum dosyasını çalıştırın ve işiniz bitti. Diğer bilgisayarlar için veya temiz kurulum için kullanılabilecek bir USB kurulum medyası oluşturmak istiyorsanız Rufus gibi bir programa ihtiyacınız olacaktır. ISO dosyanızı alıp bir flash sürücüye yazabilir, böylece ondan önyükleme yapabilirsiniz. Başlamadan önce, işlem sırasında silinecekleri için USB belleğinizde önemli dosyalar olmadığından emin olun. USB sürücüsü ayrıca 8 GB veya daha fazla kapasiteye sahip olmalıdır. Bu halledildikten sonra, aşağıdakileri yapmanız gerekir:
  • Rufus'u indirin ve programı kurun.
  • USB çubuğunuzu takın ve Rufus'u başlatın.
  • SEÇ'e tıklayın ve daha önce indirdiğiniz ISO dosyasını bulun. Diğer tüm seçenekler otomatik olarak doldurulacaktır.
  • BAŞLAT'a basın ve işlemin tamamlanmasını bekleyin.

Windows 11 64 bit ISO'yu yükleme

Windows 11'in kendisini yüklemek çok basit bir işlemdir. Kurulum medyasını oluşturduktan sonra, kurulum dosyasını flash sürücünüzde çalıştırabilir ve ardından kurulum sürecini gerçekleştirebilirsiniz. Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra Windows 11'i başlatacaksınız. Ancak temiz bir deneyim istiyorsanız ve Windows 11 PC'nizi yepyeni bir makine gibi kurmak istiyorsanız temiz kurulum yapabilirsiniz. Bu, sürücünüzdeki tüm verilerin silinmesi anlamına gelir, ancak sizi olabildiğince temiz tutacaktır. Başlamadan önce ihtiyacınız olan tüm verileri yedeklediğinizden emin olun. USB yükleme ortamı bağlıyken şu adımları izleyin:
  • Git  > Güncelleme ve Güvenlik - -> Kurtarma Ayarları  .
  • Gelişmiş Devreye Alma altında   , Yeniden Başlat'a tıklayın   .
  • Görüntülenen menüde,  Bir cihaz seç'i  ve ardından USB sürücünüzü tıklayın.
  • Buradan kurulum ortamına yönlendirileceksiniz. Dil ve klavye ayarlarınızı seçin, ardından şimdi yükle'yi tıklayın   ve lisans koşullarını kabul edin.
  • Bir sonraki ekranda Özel: Yalnızca Windows'u Yükle (Gelişmiş) öğesini seçmeniz gerekecektir.
  • PC'nizde disklerin ve bölümlerin bir listesini göreceksiniz.
  • Bunları biçimlendirebilir veya silebilir ve ayrılmamış alanda yeni bir bölüm oluşturabilirsiniz. Her iki durumda da verilerinizi kaybedersiniz. Bu durumda, bölümleri sildik ve yeni bir tane oluşturduk. Windows, çalışması için gereken birkaç ek bölümü otomatik olarak oluşturur.
  • İleri'ye tıklayın  ve kurulum başlayacaktır.
  • Kurulum tamamlandıktan sonra kutudan çıkarılacaksınız (OOBE). Yeni bir PC'yi ilk kez kurduğunuzda veya fabrika ayarlarına sıfırladıktan sonra gördüğünüz şey budur.

Windows 11'in ana yenilikleri neler olacak?

Windows 11, Windows'un harika bir görsel yenilenmesinin başlangıcıdır. Şimdiye kadar, Insider Programının beta sürümleri sayesinde, birkaç görsel ve işlevsel değişikliği onaylayabildik   ve bazılarını beğendik ve bazılarını beğenmedik:
  • Yeni varsayılan yazı tipi: Topluluğun 15 yıl Calibri'yi kullandıktan sonra Office için yeni bir yazı tipi seçmesine yardımcı olmak amacıyla yakın zamanda bir anket başlatıldığı gibi, Microsoft ayrıca Windows'un varsayılan yazı tipinin de yakında değişeceğini doğruladı   .
  • Yeni Klasör Simgesi Renkleri –   40 yaşın altındaki çoğu kişinin hafızası olduğu için sarı olmasıyla ünlü Windows ana klasör  simgeleri  artık çok renkli ve yatay olarak yönlendirilecek.
  • Windows 95 ve XP simgelerine elveda – sistem sonunda   eski sürümlerden içerdiği bazı eski  ve modası geçmiş  simgelerden kurtulmaya başlayacak .
  • Ayrıca Notepad gibi çeşitli klasik uygulamalar için yeni simgeler olacak.
  • Yeni konsantrasyon seansları  : Spotify entegrasyonu ve Microsoft Yapılacaklar listeleriniz ile bir pomodoro saati sunduğu için üretkenlik tekniklerini sevenler için ideal saat uygulamasında yeni bir özellik.
  • Yuvarlatılmış kenarların dönüşü: Windows'un bir sonraki sürümüyle birlikte  her şey  sonunda  kare  ve düz olmaktan çıkacak .
  • Yeni yüzen menüler. – Kenarları yuvarlatılmış olacak menüler.
  • Sanal masaüstlerinin kişiselleştirilmesi. :   çalışma alanlarımızı daha da ayırmak için sanal masaüstlerinin arka planını ayrı ayrı değiştirebiliriz.
  • Bir  Windows Gezgini  daha az “yoğun” tasarımı ile, daha iyi dokunmatik ekranlar için optimize edilmiştir.
  •  İşletim sisteminden bağımsız olarak güncellenecek ve Microsoft Store'da olacak klasik uygulamalar .
  • Genel olarak, daha tutarlı bir tasarım ve bu da sistemin performansını etkilemez, tam tersi.

Windows 11 64 bit Sistem Gerekli yapılandırma

Her Windows sistemi gibi, Microsoft da sistemini çalıştırmak için sistem gereksinimlerini belirler. Sunum konferansı sırasında Microsoft, sistemde optimizasyonlar yaptığını belirtti ancak sistem aynı şekilde gelişiyor. İşte şu anda Windows 11 için gerekli olan.
  • İşlemci: 2 veya daha hızlı çekirdekli 1 GHz 
  • RAM: 4 GB
  • Sabit Disk Alanı: 64 GB
  • Ekran: 720p çözünürlükte minimum 9 inç
  • Grafik kartı: WDDM 2.x sürücüsü ile uyumlu DirectX 12
  • Bios: Güvenli önyüklemeli UEFI
  • Bağlantı: Windows 11 Home için gerekli

WINDOWS 11 64 bit ISO NASIL İNDİRİLİR

windows 11 iso download, Dosya Gezgini ve işletim sistemi menülerindeki iyileştirmeler kesinlikle tamamlanmamıştır. Windows 11, Intel tarafından Ekim 2021 için ve ana taraf (Microsoft) tarafından "yıl sonu" için duyurulacak olan Redmond editörünün, işletim sistemini cilalamak ve başka özellikler eklemek için hala zamanı var. Bu arada windows 11 yükleme, Windows 11'in en son sürümünü test etmek istiyorsanız, Windows 10 lisansına sahip olmanız ve ücretsiz Windows Insider programına kaydolmanız gerektiğini unutmayın. Erişmek için çok basit: Ayarlar  modülünü açın  , ardından Güncelleme ve güvenlik'e tıklayın.  . Sol sütunda, Windows Insider Programı seçeneğini seçin ve Başlat düğmesine tıklayın. Daha sonra Microsoft hesabınızı Windows Insider programıyla ilişkilendirmeniz ve bilgisayarı yeniden başlatmanız istenecektir. Sonunda Windows 11 güncellemesini Ayarlar  >  Güncelleme ve güvenlik  >  Güncellemeleri kontrol et seçeneğini tıklayarak bulabilirsiniz  . Son olarak, en son Windows 11 güncellemesinden yararlanmak için Geliştirme kanalını seçtiğinizden emin olun.



windows 11 pro indir

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski